top of page
IMG_9133.JPG
EVEN VOORSTELLEN...

'Gouden handjes met groene vingers'

Carine Bex, fotograaf, creatieve duizendpoot en gelukkige eigenaar van een altijd fascinerende moestuin.

Ik vind het een sport om bijzondere, kleurrijke groenten te combineren met eetbare bloemen in contrasterende tinten. Ieder jaar ziet de moestuin er weer helemaal anders uit. Met takken en andere natuurlijke materialen maak ik klimrekjes, compostbakken, verhoogde bedden,...

‘Schoonheid’ staat centraal. De opbrengst is een hele aangename bijkomstigheid.

Van achter het aanrecht kijk ik uit over de moestuin. Daarom vind ik het wel belangrijk dat hij de moeite waard is om naar te kijken!

 

Van vrienden en kennissen kreeg ik veel leuke reacties op mijn moestuin. Daarom besloot ik in 2015 om er meer mensen van mee te laten genieten.

Sindsdien post ik iedere dag ‘verse’ foto’s voor de inmiddels ruim 18.000 volgers van mijn moestuinavonturen op instagram. Met de leuke reacties, vanuit de hele wereld, inspireren we elkaar. Het is leuk om te lezen, dat mensen blij worden van mijn foto’s. Ze geven de prachtige en fascinerende wisselingen van de seizoenen in de moestuin weer.

 

In mijn blog kan ik mijn groene ideeën wat verder ‘uitspitten’. En kan ik jullie het hele jaar laten meegenieten van een rondje moestuin.

 

Een moestuin is écht een rijkdom.

 

 

bottom of page